Onze telefooncentrale heeft momenteel storing - U kunt ons bereiken op 06 - 542 273 21
Bellen Mail Menu
Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 542 273 21
info@hbi-aannemers.nl

Buitenschilderwerk

Verlengt de levensduur van houtwerk, staalwerk en betonwerk

Verleng de levensduur van houtwerk, staalwerk en betonwerk aan uw woning of pand en besteed het buitenschilderwerk uit aan de ervaren schilders van aannemersbedrijf HBI. U kunt rekenen op secuur buitenschilderwerk tegen een eerlijke prijs. De schilders kunnen u bovendien een passend kleuradvies geven.

Bestaande bouw en nieuwbouw

De schilders van aannemer HBI uit Den Haag hebben al jaren ervaring in divers buitenschilderwerk. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van divers houtwerk en muurwerk, zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. De schilders denken graag met u mee en werken alleen met de beste materialen.

Onderhoudsbeurt schilderwerk

Om uw woning of pand in topconditie te houden is onderhoud aan het buitenschilderwerk vereist. De schilders van HBI raden u aan om het buitenschilderwerk iedere vijf jaar een volledige onderhoudsbeurt te geven. Hierbij nemen wij alles voor onze rekening, van deur tot dakonderdeel.

Meer informatie buitenschilderwerk

Voor vragen over onze werkwijze of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 - 364 50 62. Onze schilders staan u graag te woord en voorzien u van passend advies.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan HBI Aannemers

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 542 273 21
info@hbi-aannemers.nl
Privacyverklaring