Onze telefooncentrale heeft momenteel storing - U kunt ons bereiken op 06 - 542 273 21
Bellen Mail Menu
Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 542 273 21
info@hbi-aannemers.nl

Aannemersbedrijf HBI Den Haag: aannemer sinds 1987

Uw aannemer voor dakwerk, gevelrenovatie, timmerwerk & schilderwerk

Aannemersbedrijf HBI is al sinds 1987 uw aannemer uit Den Haag op het gebied van verbouwingen, renovaties, restauraties en onderhoud. De garantie van Nederlands vakmanschap voor een eerlijke prijs: dakbedekking, gevelrenovatie, timmerwerk en schilderwerk, zowel binnen als buiten! Wij beschikken over een eigen magazijn en een volledig uitgeruste werkplaats voor houtbewerking. Dit maakt ons tot een gerenommeerde aannemer in de regio Den Haag waar u met een gerust hart uw volledige bouwproject uit handen kunt geven. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bevestigd doordat wij lid zijn van Bouwend Nederland en al onze werkzaamheden uitvoeren conform het BouwGarant keurmerk.

Van timmerwerk tot schilderwerk

Voor vrijwel al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij HBI. Of uw houten kozijn nu verrot is of uw huis een nieuwe voordeur nodig heeft, wij voeren het uit! Ook complete restauraties van oude panden en verbouwingen aan uw woning behoren tot de mogelijkheden.

Eigen magazijn en houtbewerkingwerkplaats

Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen hebben wij zoveel mogelijk in eigen beheer. In ons magazijn hebben wel alle belangrijke materialen op voorraad terwijl wij in onze houtbewerkingwerkplaats onder andere deuren en kozijnen op maat maken. Ook het schilderen vindt hier plaats zodat dit niet ter plaatse hoeft.

Aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland

Al sinds onze oprichting in 1987 staan wij voor vakmanschap in zijn puurste vorm. Daarom hebben wij ervaren vakspecialisten in dienst die over alle benodigde kennis en certificaten beschikken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en voeren wij het BouwGarant keurmerk. Hiermee onderstrepen wij onze drang naar perfectionisme en heeft u de zekerheid dat u kunt bouwen op vakmanschap en een uitgebreide serviceverlening.

Daarom kiest u aannemersbedrijf HBI

  • Al sinds 1987 dé aannemer uit Den Haag
  • Ervaren en deskundig personeel
  • Eigen magazijn en houtbewerkingwerkplaats
  • Altijd een eerlijke offerte op maat
  • BouwendNederland en BouwGarant keurmerk

Offerte aanvragen 

Aannemersbedrijf HBI in beeld

Adresgegevens

Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 542 273 21
info@hbi-aannemers.nl
Privacyverklaring